Osobní údaje

Informace o ochraně a zpracování osobních údajů Magistrátem města Jablonec nad Nisou.

Ochrana osobních údajů - GDPR

Dne 25. května 2018 vstoupilo v účinnost Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů).

2.10.2018 11:40:54 | přečteno 1388x | Petr Vitvar | Celý článek
 

GDPR - formuláře ke stažení

Formuláře pro subjekt údajů a pro zákonného zástupce subjektu údajů.

10.12.2018 17:42:23 - aktualizováno 1.2.2019 10:12:01 | přečteno 1816x | Petr Vitvar | Celý článek
 

Použití cookies

Co jsou cookies, jak je používáme a jak je můžete omezit.

5.11.2018 15:23:00 | přečteno 3299x | Petr Vitvar | Celý článek
 

Kancelář primátora

Seznam zpracovávaných osobních údajů. Informace zveřejňované podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.

14.3.2017 13:38:03 | přečteno 1126x | Petr Vitvar | Celý článek
 

Městská policie Jablonec nad Nisou

Seznam zpracovávaných osobních údajů. Informace zveřejňované podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.

14.3.2017 13:38:13 | přečteno 2030x | Petr Vitvar | Celý článek
 

Odbor ekonomiky

Seznam zpracovávaných osobních údajů. Informace zveřejňované podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.

14.3.2017 13:38:23 | přečteno 937x | Petr Vitvar | Celý článek
 

Odbor technický

Seznam zpracovávaných osobních údajů. Informace zveřejňované podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.

14.3.2017 13:38:33 | přečteno 1706x | Petr Vitvar | Celý článek
 

Odbor humanitní

Seznam zpracovávaných osobních údajů. Informace zveřejňované podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.

14.3.2017 13:38:43 | přečteno 1165x | Petr Vitvar | Celý článek
 

Odbor sociálních věcí a zdravotnictví

Seznam zpracovávaných osobních údajů. Informace zveřejňované podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.

14.3.2017 13:38:54 | přečteno 3392x | Petr Vitvar | Celý článek
 

Odbor stavební a životního prostředí

Seznam zpracovávaných osobních údajů. Informace zveřejňované podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.

14.3.2017 13:39:04 | přečteno 11536x | Petr Vitvar | Celý článek
 
Vytvořeno 14.3.2017 13:41:02 - aktualizováno 22.5.2018 13:27:21 | přečteno 3771x | Petr Vitvar
load